Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2072
2072

У Зеленодольську не скорочуватимуть комендантську годину

У Зеленодольську не скорочуватимуть комендантську годину

У Зеленодольську, який знаходиться на межі з Херсонською областю, не скорочуватимуть комендантську годину. Про це заявив міський голова Дмитро Невеселий, передає Nikopolnews.

Згідно з озвученою Дмитром Невеселим інформацією, комендантська година залишається з 20:00 до 06:00.

Так як бойові дії проходять дуже поряд, наша територія має ризики. А найголовніше – це людські життя. Тому з розумінням поставтесь до цього, – сказав міський голова.

Також він повідомив, що ворога на території громади немає. Спеціалісти сапери ДСНС продовжують працювати на території Зеленодольської ОТГ, сьогодні було знешкоджено ще 70 снарядів.

Нагадаємо, на території Дніпропетровської області скоротили комендантську годину – вона з 18 квітня триватиме з 22:00до 05:00. Відповідне розпорядження підписав голова Дніпропетровської обласної військової ОВА Валентин Резніченко. А на Великдень – в ніч з 23 на 24 квітня – комендантську годину скасували взагалі. І дозволили не вимикати вуличне освітлення у населених пунктах Дніпропетровщини. Таке рішення викликало обурення у багатьох мешканців Нікополя, адже російські війська знаходяться в 6-7 кілометрах від міста по воді.

У Зеленодольську заборонили продаж алкоголю

Комендантську годину на Великдень на Дніпропетровщині скасовано – Лукашук

У Зеленодольську ворога немає, але мешканців просять сидіти вдома

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×