Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1333
1333

Під час удару по Павлограду загинули двоє нацгвардійців (фото)

Під час удару по Павлограду загинули двоє нацгвардійців (фото)

Під час ракетного удару по Павлограду 1 травня загинули двоє нацгвардійців, передає Nikopolnews. Про те, що загинули люди, раніше повідомляв президент Зеленський. Згодом стало відомо, що вони були військовими. Оприлюднено їх імена.

Під час удару по Павлограду загинули двоє нацгвардійців

1 травня під час бойового чергування, в результаті ракетного удару загинув мешканець Павлограда Кльосов Євгеній, 1998 року народження. Про це повідомляють у Павлоградській міській раді.

Кльосов Євгеній

Кльосов Євгеній

Від імені Павлоградської громади міський голова Анатолій Вершина, Павлоградська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати. Доземний уклін воїну-захиснику. Вічна пам’ять і слава Герою, – йдеться у повідомленні офіційному сайті на сайті

Також у Павлограді загинув захисник з Лозівської громади. Про це повідомляється на офіційній сторінці громаді у Фейсбуці.

Богдан Мажуга служив в Національній гвардії України, був стрільцем 1-го стрілецького батальйону військової частини 3024. Вночі 30 квітня 2023 року саме був на бойовому чергуванні, в результаті ракетного удару героїчно загинув.

Богдан Мажуга

Богдан Мажуга

Богдан народився 4 квітня 1999 р. у  с.Мальцівське, Лозівського району. Навчався у Новоіванівській загальноосвітній школі, після закінчення вступив до Панютинського професійного аграрного ліцею, отримав кваліфікацію  «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Хлопець мав багато друзів, захоплювався технікою та спортом.

Строкову службу проходив у м. Львів в Національній гвардії України. Прослуживши 9 місяців, перейшов на контрактну службу до Павлограда.

Ще новини Дніпропетровщини: Поліція показала фото наслідків ракетного обстрілу Павлограда

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×