Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2268
2268

В ДСНС розповіли про наслідки ракетних атак на Дніпропетровщині

ракетних атак на Дніпропетровщині

В ДСНС розповіли про наслідки ракетних атак на Дніпропетровщині, які сталися увечері 30 березня, передає Nikopolnews, посилаючись на Дніпропетровську обласну військову адміністрацію.

30 березня ворожі ракети влучили в нафтобазу у Дніпрі та один з об’єктів у Новомосковську. Загоряння не сталося. Рятувальники ліквідують наслідки атаки. Жертв немає.

Про це під час брифінгу в обласній військовій адміністрації розповіла прес-офіцер ДСНС Дніпропетровщини Євгенія Дудка.

Внаслідок атаки на дніпровську нафтобазу стався витік палива. Значно зруйновані ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів і сильно пошкоджено будівлю на цій території, повідомила Євгенія Дудка.

«Уламками ракет серйозно пошкоджено і будівлю автомобільної заправки, яка розташована поруч. А ще ємності двох бензовозів. Через це стався витік палива. Рятувальники зробили все, щоб попередити займання. Нині ще ліквідують наслідки атаки», – сказала вона.

Ворожа ракета влучила і на територію одного із заводів міста Новомосковськ. Минулося без займання. Проте значно пошкоджені будівлі і ємності для зберігання мазуту.

В обох випадках загиблих та постраждалих немає.

Про наслідки ракетних атак на Дніпропетровщині: відео

У ДніпроОВА розповіли про ракетні удари по Дніпру та Новомосковську. 31.03.2022У ДніпроОВА розповіли про ракетні удари по Дніпру та Новомосковську. 31.03.2022

Окупанти завдали 2 ракетних удари по Дніпру – ДСНС

На Дніпропетровщині ворожа ракета вибухнула біля школи з людьми (фото)

Ворожі ракети атакували Павлоград, Нікопольський та Новомосковський райони

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×