Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5354
Без категорії
5354

[:ru]В Каменском толпа чуть не затоптала женщину, прорываясь в секонд-хенд (видео)[:ua]У Кам’янському натовп ледь не затоптав жінку, прориваючись до секонд-хенду (відео)[:]

[:ru]В Каменском толпа чуть не затоптала женщину, прорываясь в секонд-хенд (видео)[:ua]У Кам'янському натовп ледь не затоптав жінку, прориваючись до секонд-хенду (відео)[:]

[:ru]В Каменском на Днепропетровщине едва не закончился трагедией инцидент у дверей секонд-хенда. Стремясь поскорее попасть в магазин вместе с другими желающими, одна из покупательниц упала, а остальные даже не обратили на это внимания.

Соответствующее видео, которое очень красноречиво показывает уровень нравственного развития нашего общества, размещено в группе «Реальная Чечеловка Днепр» в Фейсбуке. Здесь убогость – в прямом и переносном смысле этого слова…

– Толпа врывается в магазин секонд-хенда, ломая двери и сметая все на своем пути. Можно заметить, что людей совершенно не смутила женщина, которая упала. Они её просто затоптали. XXI век, – пишет автор поста.

Люди, как ни в чем ни бывало, продолжают толкаться, нажимая на впереди стоящих. Только через некоторое время к упавшей подошла женщина и помогла ей подняться.

У Кам’янському біля Нікополя продавці врятували жінку, у якої стався інфаркт в магазині (відео)[:ua]У Кам’янському на Дніпропетровщині ледь не закінчився трагедією інцидент біля дверей секонд-хенду. Прагнучи скоріше потрапити до приміщення магазину разом з іншими бажаючими, одна з а жінок впала, а решта людей навіть не звернули на це уваги.

Відповідне відео, яке дуже красномовно показує рівень морального розвитку нашого суспільства, розміщено у пабліку «Реальна Чечеловка Дніпро» у Фейсбуці. Тут убогість – в прямому і переносному сенсі цього слова…

– Натовп вривається в магазин секонд-хенду, ламаючи двері і змітаючи все на своєму шляху. Можна помітити, що людей зовсім не збентежила жінка, яка впала. Вони її просто затоптали. XXI століття, – пише автор посту.

Люди, як ні в чому не бувало, продовжують штовхатися, натискаючи на тих, хто попереду. Тільки через деякий час до збитої з ніг підійшла жінка і допомогла їй піднятися.

У Кам’янському біля Нікополя продавці врятували жінку, у якої стався інфаркт в магазині (відео)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×