Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
635
635

Вдома чекають 4 дітей і 8 онуків: у Дніпрі рятують бійця з високою ампутацією ніг

Вдома чекають 4 дітей і 8 онуків: у Дніпрі рятують бійця з високою ампутацією ніг

У Дніпрі рятують бійця з високою ампутацією ніг. Він – багатодітний батько і молодий дідусь аж вісьмох онуків. На війні отримав важке поранення. Каже, що готовий повзти до Перемоги і без ніг.

Чергову історію боротьби життя і смерті розповів директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, де рятують українського бійця, передає Nikopolnews.

Коли кров тече річкою не тільки по тілам, але й по душах українців…Ми зцілюємо розбиті серця та тіла, втішаючи плачучі обличчя, що поряд. Любов до хоробрих живе в наших серцях і буде назавжди, – пише Риженко

У Дніпрі рятують бійця з високою ампутацією ніг

 у Дніпрі рятують

Лікар розповів, що пораненому воїну Олександру 51 рік. Він мешканець Волинської області. Вдома на нього чекають дружина, 4 дітей і 8 онуків. Всі вони живуть поруч.

Поранення Захисник одержав біля н.п. Новокалинівка 6 днів тому.

В результаті – висока ампутація обох нижніх кінцівок. Бійцю вже перелито більше 5 літрів крові.

Олександр каже, каже, що він справжній патріот, готовий повзти без ніг, щоб одержати Перемогу.

Розповідає, що холодними ранковими хвилинами зігріває мрія про щасливе українське майбутнє в рідному селі з діточками та онуками поруч.

Як можна допомогти лікарні Мечникова рятувати Захисників?

 у Дніпрі рятують

Тут завжди потрібні донори.

Лікарня Мечникова заливається кров’ю донорів. 16 тон перелитої крові за два рокі війни. Це більше ніж в мирні часи за десятки років. Завтра о 10:00, 30.04.2024 біля старого терапевтичного корпусу акція по здачі крові. Запрошуються всі, хто хоче частину себе віддати воїну заради спасіння його життя, – анонсував благодійну акцію Сергій Риженко

Ще новини Дніпропетровщини: «Головний воїн у нас в сім’ї мамка» – у лікарні Дніпра Захисника після ампутації підтримує його брат (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×