Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2002
2002

[:ru]ВИДЕО – Прыгал на голове избитого сверстника: в Каменском подростки устроили жестокую расправу[:ua]ВІДЕО – Стрибав на голові побитого однолітка: у Кам’янському підлітки вчинили жорстоку розправу[:]

[:ru]ВИДЕО - Прыгал на голове избитого сверстника: в Каменском подростки устроили жестокую расправу[:ua]ВІДЕО - Стрибав на голові побитого однолітка: у Кам’янському підлітки вчинили жорстоку розправу[:]

[:ru]В последнее время, к сожалению, участились случаи, когда подростки устраивают жестокие расправы над сверстниками, к тому же снимают свои действия на видео и выкладывают записи в сеть.

Очередной такой случай произошел в Каменском на Днепропетровщине, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Depo.Днепр. Подростки сняли на видео прыжки на голове избитого сверстника.

В Каменском произошел конфликт между двумя группами подростков. Один из подростков начал бить другого, а когда тот упал – прыгать на его голове.

Инцидент был снят на видео и выложен в соцсети. По словам подростков, таким образом они наказали вероятного грабителя.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=1E1zpZ0kc7Y&feature=emb_logo

 

 [:ua]Останнім часом, на жаль, почастішали випадки, коли підлітки влаштовують жорстокі розправи над однолітками, до того ж знімають свої дії на відео і викладають записи у мережу.

Черговий такий випадок стався у Кам’янському на Дніпропетровщині, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Depo.Дніпро. Підлітки зняли на відео стрибки на голові побитого однолітка.

У Кам’янському стався конфлікт між двома групами підлітків. Один з підлітків почав бити іншого, а коли той впав – стрибати на його голові.

Інцидент був зафільмований на відео й викладений у соцмережі. За словами підлітків, таким чином вони покарали ймовірного грабіжника.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=1E1zpZ0kc7Y&feature=emb_logo[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×