Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1765
1765

ВІДЕО: У Дніпрі неадекват розтрощив кав’ярню, потім роздягнувся догола і пішов

ВІДЕО: У Дніпрі неадекват розтрощив кав’ярню, потім роздягнувся догола і пішов

У Дніпрі неадекват 8 січня увірвався до кав’ярні і почав трощити її майно. Втомившись, він роздягнувся і голяка пішов геть. Збитки склали 150 тисяч гривень. Про це розповів співвласник дніпровської кав’ярні Фелікс Безрук у своєму Телеграм-каналі, передає Nikopolnews.

Під час інциденту в закладі перебували двоє співробітників та двоє гостей, які, на щастя, не постраждали. За словами Безрука, відвідувач арабської зовнішності був у стані наркотичного сп’яніння та поводився неадекватно.

У кав’ярні є кнопка охорони, але вона чомусь не спрацювала. Один із гостей закладу викликав поліцію, а інший намагався угамувати навіженого. Йому вдалося врятували улюблену чашку власників.

Як повідомив у своєму пості співзасновник закладу, закінчивши трощити Shepit, вандал роздягнувся догола та пішов до відділення Нової пошти. Там його затримала поліція. Попри факт інциденту, кав’ярня продовжує працювати.

«Розтрощені тільки речі – наш настрій, дух та воля цілі», – каже Фелікс Безрук.

Власники кав’ярні збираються притягнути чоловіка до відповідальності й отримати компенсацію.

ВІДЕО: У Дніпрі неадекват розтрощив кав’ярню

Безрук оприлюднив запис, на якому видно, як неадекват трощить кав’ярню.

ВІДЕО: У Дніпрі неадекват розтрощив кав’ярню, потім роздягнувся догола і пішов ВІДЕО: У Дніпрі неадекват розтрощив кав’ярню, потім роздягнувся догола і пішов

Щоб зняти каблучку, мешканка Дніпра викликала рятувальників

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×