Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
136
136

ОНОВЛЕНО. ВІДЕО: У Дніпрі рибалка і поліцейський провалилися під лід: триває рятувальна операція

ВИДЕО: В Днепре рыбак и полицейский провалились под лед: идет спасательная операция

У Дніпрі рибалка провалився під кригу і почав тонути. Йому на допомогу кинувся співробітник поліції, але він теж провалився під лід. Про це повідомляє місцеве видання Дніпро Оперативний, передає Nikopolnews.

Подія сталася на Гребній косі на житловому масиві Перемога. Рибалці намагалися допомогти патрульні поліцейські, але один із них провалився під лід сам.

На місце вже викликали МНС та берегову охорону, медиків. Всі вони вже прибули на берег. Патрульні знайшли човен, зараз пливуть до них на зустріч разом із рятувальниками.

ВІДЕО: У Дніпрі рибалка і поліцейський провалилися під лід

Оновлено:

Як повідомляє видання Наше місто, під лід провалилися двоє поліцейських. Через 10 хвилин на місце події прибули рятувальники і берегова охорона. Обох патрульних, які пішли під воду слідом за рибалкою, вдалося врятувати. Чоловіка також виявили в 100 м від берега. Рятувальники за допомогою катера ДСНС, витягли його, коли рибалка вже йшов до дна. Його довго намагалися відкачати, однак, за попередньою інформацією, 72-річний чоловік помер на місці.

За уточненою інформацією від МНС-ників, під кригу провалилися п’ятеро чоловіків. Один з них загинув.

20 лютого о 14:56 до рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро в обласному центрі, під час риболовлі, під кригу провалився рибалка.

Три співробітники поліції, які першими прибули до місця події намагалися врятувати рибалку, однак самі провалилися під кригу. Також під кригу провалився ще один рибалка.

Тож водолазам-рятувальникам спільно з поліцією довелося рятувати вже п’ять осіб. Серед них три співробітника поліції та два рибалки.

Один з рибалок помер.

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

У Кам’янському пацієнт лікарні впав у шахту ліфта і загинув

13-річний хлопчик врятував дітей. що провалилися під лід у Кривому Розі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×