Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4597
4597

Війна не закінчиться завтра, бо Путін прийшов нас вбити – голова Дніпро ОДА Резніченко

Війна не закінчиться завтра, бо Путін прийшов нас вбити – голова Дніпро ОДА Резніченко

Голова Дніпропетровської ОДА Резніченко звернувся до мешканців області 19 березня, передає Nikopolnews. Посадовець запевнив, що ситуація на Дніпропетровщині стабільна та контрольована але не слід недооцінювати загроз.

На 24 день війни ситуація в Дніпропетровській області стабільна та контрольована. Регіон повністю знаходиться під контролем ВСУ, Нацгвардії, терробороны, поліції. Про це на брифінгу розповів голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Кілька днів поспіль ми починали з сирен. Але сьогодні ніч і ранок пройшли спокійно. У регіоні ситуація стабільна. Область повністю знаходиться під контролем ВСУ, Нацгвардії, терробороны, поліції, – сказав Валентин Резніченко.

Він додав, що ворожі війська намагалися зайти на Дніпропетровщину з боку Херсонської області. Але українські військові вчасно зреагували. Зараз окупантів на території регіону немає.

Нам пощастило що ми знаходимося в центральній частині країни. 24 дні війни дали нам час підготуватися до оборони. Для цього ми використали 24 години в добі. Ми побудували величезну кількість укріплень, фортифікаційних споруд, вирили сотні кілометрів протитанкових ровів, – розповів Валентин Резніченко.

За його словами, Рада оборони працює цілодобово. Керівники міст, районів у своїх робочих місцях. Відкриті магазини, аптеки. В регіоні достатньо продуктів.

Не слід думати що війна закінчиться скоро. Путін прийшов не для того, щоб домовлятися з нами, а для того, щоб нас вбити. Ми повинні це розуміти і стати на захист себе, своїх міст, своєї області, України, – сказав голова Дніпро ОДА.

Голова Дніпро ОДА Резніченко про ситуацію в області: відео

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×