Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
246
246

На Дніпропетровщині внаслідок атаки БПЛА вимикалось обладнання підстанції

На Дніпропетровщині внаслідок атаки БПЛА вимикалось обладнання підстанції

На Дніпропетровщині внаслідок атаки БПЛА вимикалось обладнання підстанції. Це призвело до знеструмлення побутових споживачів і не тільки.

Про таке повідомляє 23 жовтня Міненерго, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині атаковано підстанцію

На Дніпропетровщині внаслідок атаки БПЛА по території підстанції вимикалось обладнання, що призвело до знеструмлення побутових споживачів та водоканалу. За даними Міненерго, станом на зараз живлення відновлено

Також через бойові дії на Дніпропетровщині вимикалась повітряна лінія. Під час огляду виявлено пошкодження лінії. Сталися знеструмлення споживачів.

Внаслідок бойових дій без світла на Дніпропетровщині станом момент публікації цієї новини 1,8 тисячі споживачів.

За даними Міненерго, в цілому по Україні енергосистема залишається збалансованою. Але щоденні ворожі обстріли енергетичної інфраструктури призводять до пошкоджень, що ускладнюють роботу енергосистеми.

Минулої доби для недопущення зниження рівня напруги «Укренерго» запроваджувало аварійні відключення у частині Сумської та Полтавської області. Ввечері всіх споживачів було заживлено. Сьогодні зранку оператором системи передачі для уникнення перевантажень запроваджено аварійні графіки у частині Полтавської області. Щойно завершаться ремонтно-відновлювальні роботи, ГАВ буде скасовано.

Ще новини Дніпропетровщини: Чому у Томаківській громаді немає води попри заяву ОВА про відновлення роботи водоканалу Марганця

Читайте також: Масована повітряна атака 23 жовтня: ворог запустив 81 БпЛА – все, що відомо

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу