Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4041
4041

Внаслідок ворожих обстрілів околиць Дніпропетровщини пошкоджені будинки і ферми

Внаслідок обстрілів околиць Дніпропетровщини пошкоджені будинки і ферми

Внаслідок ворожих обстрілів околиць Дніпропетровщини на межі з Херсонською областю 16 квітня постраждали житлові будинки і ферми. Про це розповів голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула, було зафіксовано кілька обстрілів системами залпового вогню по прифронтовим селах Херсонської області, звільнених нашою армією, і в районі прифронтових сіл Криворізького району. Є пошкоджені будинки і ферми.

Слава Богу, жертв немає. Прошу всіх і надалі виконувати прохання, якщо оголошується евакуація з якихось територій, – звернувся Олександр Вілкул до громадян.

Він також розповів, що ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна і знаходиться під контролем ЗСУ та Військової адміністрації.

Ми також відновлюємо життєдіяльність населених пунктів півночі Херсонської області, які були звільнені українською армією від орків. Поряд з вирішенням гуманітарних питань – це продукти, медицина, відновлення електрики, водопостачання та іншої інфраструктури, ми зміцнюємо зовнішній периметр оборони Кривого Рогу, який знаходиться вже в Херсонській області – поділився гарними новинами Олександр Вілкул.

Він додав, що наші військові ефективно продовжують знищувати живу силу і техніку противника.

У Кривому Розі «Смерчами» обстріляли житлові будинки

Фото наслідків нічних ворожих обстрілів на Дніпропетровщині від ДСНС

Результати нічних обстрілів Дніпропетровщини і загальна ситуація в області на ранок 6 квітня

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×