Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2382
2382

«Вночі було гучно» – міський голова Зеленодольська

«Вночі було гучно» - міський голова Зеленодольська

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий у ранковому повідомленні 23 квітня зазначив, що уночі на території громади було гучно, передає Nikopolnews.

Дмитро Невеселий при цьому зазначив, що на фронті є гарні результати. Також він запевнив, що на території громади російські окупанти відсутні.

Добрий ранок Україна! Вночі у Зеленодольській громаді було гучно, є гарні результати на фронті. Територія громади без окупанта. Усім гарного дня! – написав міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий вранці 23 квітня.

22 квітня увечері міський голова Зеленодольська повідомляв, що група саперів та працівники ДСНС продовжують роботу по ліквідації снарядів на території громади.

Він просив мешканців бути поруч із безпечними місцями, в разі надходження повідомлення одразу переміщуватися до укриття, не нехтувати власною безпекою.

Також мер нагадав про комендантський час, який у Зеленодольську діє з 21:00 до 06:00.

Нагадаємо, окупанти постійно намагаються вийти на адміністративні кордони Херсонської області, що межує з Дніпропетровщини. ЗСУ не дозволяють їм цього зробити. Рашисти регулярно обстрілюють населені пункти, які знаходяться на прикордонній території. Так, зокрема, вчора обстрілам піддалися села Велика Костромка і Велика Шестерня. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«ЗСУ звільняють Херсонщину»: мешканців Зеленодольська закликали спостерігати за небом і зберігати спокій

Сьогодні окупанти обстріляли Зеленодольську громаду – є загиблий, мешканців просять сидіти вдома

Мешканців селища біля Зеленодольська сьогодні просять не виходити на вулицю

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×