Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11795
11795

Ворог продовжує системні обстріли: ситуація на Криворізькому напрямку фронту

Ворог продовжує системні обстріли: ситуація на Криворізькому напрямку фронту

Ворог продовжує системні обстріли на Криворізькому напрямку фронту, повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

Всю ніч 25 травня тривали обстріли по всій лінії зіткнення. У Криворізькому районі обстріляна Широківська громада в районі с. Кошове і околиця міста Апостолове – ворог застосував ствольну артилерію. Жертв, на щастя, немає.

На території безпосередньо міста Кривий Ріг були прильоти крилатих ракет на території одного з промислових підприємств. Наслідки уточнюються

Завдяки мужності і героїзму наших військових, обстановка на нашому напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільною. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією, – запевнив Олександр Вілкул.

На лінії зіткнення ворог продовжує системні обстріл мирних населених пунктів. Вночі 24 травня з РСЗВ «Ураган» було обстріляно село Велика Костромка: 15 «прильотів», зруйновані приватні домоволодіння. Жертв немає. Протягом дня 24 травня тривали обстріли орками наших територій з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. В районі населеного пункту Миколаївка (недалеко від кордону Дніпропетровської області з боку Миколаєва) окупанти завдали удару із застосуванням авіації. Наші військові дають ворогові гідну відповідь.

Триває розмінування територій Криворізького району. 24 травня знешкоджено ще 2 ракети від РСЗВ «Ураган» і 66 касетних боєприпасів.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×