Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2592
2592

Ворог тричі обстріляв Дніпропетровщину 2 червня: є руйнування

обстріляв Дніпропетровщину 2 червня

Ворог тричі обстріляв Дніпропетровщину 2 червня. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні ворог обстріляв територію Покровської громади в Синельниківському районі: біля одного з населених пунктів вибухнув касетний боєприпас. На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ. Днями піротехніки мають їх знищити. Жертв і руйнувань немає.

Вдень під обстріл потрапила і територія Зеленодольскої громади на Криворіжжі: за межами одного з сіл виявлено ворожий артилерійський снаряд. Також на місці знайдено і один снаряд від «Урагану».

Надвечір окупанти поцілили вже по населеному пункту – знову в Зеленодольській громаді. Там пошкоджено будинки та газопровід. Інформації про постраждалих станом на цю хвилину немає.

99-й день повномасштабної війни. Неадекватний сусід України продовжує засипати наші землі своїми снарядами. Але ми все рівно вистоїмо. Життя триває. На Дніпропетровщині відкрито рух новою ділянкою дороги до столиці. І це в той час, коли нашу область обстрілюють з мінометів, «Градів», випускають ракети по нашим містам. росія, напевно, ще не до кінця усвідомлює, проти кого пішла війною. Україна переможе, – резюмував Микола Лукашук.

Ворог тричі обстріляв Дніпропетровщину 2 червня: є руйнування

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×