Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9032
9032

Ворог заходив у Мар’янське, ймовірно за пальним – мер Апостолового Оса

Ворог заходив у Мар’янське, ймовірно за пальним – мер Апостолового Оса

Ворог заходив у Мар’янське, ймовірно за пальним – про це повідомив 17 березня міський голова Апостолового Андрій Оса, передає Nikopolnews.

Ніч минула спокійно та без надзвичайних ситуацій. Кордон області надійно захищений Збройними Силами України та Територіальною обороною. Ворога на кордоні немає, – написав Дмитро Оса у Фейсбуці.

Він додав, що ворог двічі намагався провокувати українських військових увечері 16 березня. Територію Мар’янського частково перетнули два ворожих розвідницьких БТРи.

Припускаємо, щоб заправитися пальним. Але, розуміючи загрозу знищення Збройними Силами України, вони одразу покинули територію села, – написав Оса.

Також вчора ввечері ворог наніс артилерійський удар по береговій частині Мар‘янського. Постраждалих немає. Вигоріла лише невелика ділянка комишу.

Від редакції: голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомляв, що внаслідок обстрілів пошкоджено насосну станцію, яка забезпечує перекачування води з Каховського водосховища до водосховища Кривого Рогу Південне.

У війська противника зараз великі проблеми із комплектуванням. Його особовий состав деморалізований. Все частіше фіксуються випадки дезертирства та відмов воювати з Україною! Ворог розуміє свою безпорадність, а ми маємо абсолютну впевненість у своїй перемозі!! Ми на своїй землі, ми вдома! – написав міський голова Апостолово.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×