Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1332
1332

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську. Подробицями нічного обстрілу на Дніпропетровщині 27 квітня поділилася головний фахівець відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань., передає, посилаючись на Дніпро ОДА, Nikopolnews.

Вночі агресор обстріляв Зеленодольську громаду – сам Зеленодольськ, села Мар’янське та Велика Костромка. Працювала ворожа артилерія. Вщент зруйнований один з об’єктів енергетичної інфраструктури. Сталася сильна пожежа. Про це повідомили під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську - ДСНС Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

«Через обстріл стався витік мастила та загорілися три трансформатори. Кілька годин рятувальники приборкували вогонь. Працювали 22 фахівці. Залучили 7 одиниць техніки. Пожежу загасили», – розповіла головний фахівець відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань.

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

Через обстріл постраждав працівник підприємства. Його доставили до лікарні. Загрози життю немає.

Пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури після ворожого обстрілу в Зеленодольській громаді 1Пожежа на об’єкті енергетичної інфраструктури після ворожого обстрілу в Зеленодольській громаді 1
Пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури після ворожого обстрілу в Зеленодольській громаді 2Пожежа на об’єкті енергетичної інфраструктури після ворожого обстрілу в Зеленодольській громаді 2
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×