Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2620
2620

Ворог обстріляв з РСЗВ громаду на Дніпропетровщині вночі: є руйнування

Ворог обстріляв з РСЗВ громаду на Дніпропетровщині вночі: є руйнування

В ніч на 14 липня ворог обстріляв з РСЗВ громаду на Дніпропетровщині, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на очільників області і голову громади.

Російські війська обстріляли прикордонні території Зеленодольської громади, а на ранок – околиці самого міста Зеленодольськ. Минулося без постраждалих.

Окрім цього, зі ствольної артилерії окупанти вдарили по Великій Костромці. Люди не постраждали. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула мирно.

Інформацію підтвердив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Російська орда вночі і ранком обстріляла Криворізький район.  Під вогонь потрапила Зеленодольська громада. Ворог умисно вгатив по населених пунктах – селу Велика Костромка та Зеленодольську. Попередньо, обійшлося без постраждалих. У інших районах області на цю хвилину спокійно, – написав Валентин Резніченко.

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий розповів, що внаслідок ворожих обстрілів у місті пошкоджена комунальна будівля, за  попередньою інформацією ніхто не постраждав.

Ворог обстріляв з РСЗВ громаду на Дніпропетровщині вночі: є руйнування

Мер Зеленодольська нагадав про сувору заборону щодо відвідування паркової та пляжної зон і про обмеження пересування вулицями.

Нагадаємо, начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що «чотири РСЗВ на тому березі, про які писали у Нікополі 13 липня увечері, ударили по Криворізькому району».

Вночі з РСЗВ ворог обстріляв Покровську громаду Нікопольського району

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×