Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2912
2912

«Ворог випробовував нас тривогами і обстрілами» – як пройшла ніч 28 липня на Дніпропетровщині

«Ворог випробовував нас тривогами і обстрілами» - як пройшла ніч 28 липня на Дніпропетровщині

Як пройшла ніч 28 липня на Дніпропетровщині, розповіли очільники області, передає Nikopolnews.

Вночі ворог випробовував нас тривогами  і стріляв по Криворізькому району. Російська армія накрила вогнем дві громади району  – Зеленодольську та Апостолівську. Гатили по містах та селах з «Ураганів» та ствольної артилерії, розповів начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Він повідомив, що у Зеленодольській громаді поцілили по самому Зеленодольську та Малій  Костромці. У селі пошкоджені кілька будинків, зачепило водопровід та газовід. Люди не постраждали.

У Апостолівській громаді вдарили по селу Українка. Є руйнування. Без постраждалих.

У інших районах області на цю хвилину спокійно.

Уночі ворог з «Ураганів» обстріляв Малу Костромку: в селі пошкоджено три домоволодіння, господарчі споруди, водопровід та газопровід, – уточнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його словами, по Апостолівській громаді, селу Українка, били касетними боєприпасами. В населеному пункті виявлено снаряди, які не здетонували, на місці працюють вибухотехніки. Інформація щодо руйнувань з‘ясовується.

«Ворог випробовував нас тривогами і обстрілами» - як пройшла ніч 28 липня на Дніпропетровщині «Ворог випробовував нас тривогами і обстрілами» - як пройшла ніч 28 липня на Дніпропетровщині

Вночі 21 липня ворог обстріляв Нікопольський район: все, що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×