Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
948
948

Ворожа ракета і збитий безпілотник: день 23 квітня на Дніпропетровщині

Ворожа ракета і збитий безпілотник: день 23 квітня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 23 квітня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні окупанти поцілили ракетою в Дніпровський район. На щастя, ніхто з людей не постраждав, будівлі цілі. Але ушкоджено газопровід та лінію електропередач.

Внаслідок влучання ракети в землі утворилася вирва 4 метри завглибшки і шириною 8 метрів.

Лише ця вирва обійшлася росіянам в кілька мільйонів доларів. Бо саме стільки в середньому коштують ракети, якими обстрілюють нашу область. Витрачати такі кошти на війну, розруху та смерть можуть лише хворі люди. Іншого пояснення стосовно того, що влада рф і російські окупаційні війська роблять з Україною, просто немає, – сказав Микола Лукашук.

Ворожа ракета і збитий безпілотник: день 23 квітня на Дніпропетровщині

Також він розповів, що надвечір в небі над Дніпропетровщиною наші захисники збили ворожий безпілотник. Сили ППО працюють і працюють ефективно.

Наразі всі напрямки – Херсонський, Донецький, Харківський, Запорізький – повністю контролюються Збройними силами України.

Наостанок. Окупанти вже розуміють, що програють цю війну. Вони несуть значні втрати. Мобілізують всі свої зусилля, втім не можуть досягти поставлених цілей. Тому займаються терором у вигляді ракетних обстрілів мирних міст. Але Україна все одно переможе. Переможе і розквітне з новою силою, – резюмував голова облради.

Ворог обстріляв блокпост і околиці селища на Дніпропетровщині – як пройшов день 16 квітня в регіоні

Збитий літак і розмінування: як пройшов день 11 квітня на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×