Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
774
774

«Всі наші частини знаходяться на раніше зайнятих позиціях» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту

«Всі наші частини знаходяться на раніше зайнятих позиціях» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в ході вечірнього брифінгу 26 травня розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але стабільною. Наші Збройні Сили проявляють мужність і героїзм, всі частини знаходяться на раніше зайнятих позиціях і успішно виконують поставлені бойові розпорядження. Триває серйозне зміцнення наших позицій на всіх лініях оборони.

Ситуація в самому Кривому Розі та Криворізькому районі знаходиться під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

Ворог продовжує обстріл на лінії зіткнення. 26 травня були обстріли в районі Нововоронцовської, Високопільської і Кочубеївській громад. На території Криворізького району обстрілу не було. Орки продовжують застосовувати заборонені Женевською конвенцією касетні боєприпаси. 26 травня в районі села Володимирівка Апостолівської громади наші сапери знешкодили 2 ракети розірвалися від «Урагану». Кожна така ракета несе в собі по 30 касетних боєприпасів. Всього з початку війни на території Криворізького району вже знешкоджено понад 1600 ворожих боєприпасів.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу