Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1692
1692

Як пройшов день 12 квітня на Дніпропетровщині – інформація від голови облради

Як пройшов день 12 квітня на Дніпропетровщині – інформація від голови облради

Як пройшов день 12 квітня на Дніпропетровщині, розповів голова обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

День, що минає, видався на Дніпропетровщині спокійним. Інфраструктура працює, бізнес працює, область пристосувалася до життя в умовах воєнного часу.

В Синельниківському районі продовжується розмінування полів: сьогодні рятувальники знешкодили близько сотні касетних мін, робота триває.

ЗСУ не дають оркам закріпитися на Херсонському напрямку і відганяють окупантів вглиб Херсонщини. Тобто якомога далі від нас. На інших напрямах – Донецькому, Харківському, Запорізькому – ситуація також під повним контролем Збройних сил України, – сказав Микола Лукашук.

Також він додав:

Сьогодні почув безліч скарг на погану погоду. Якщо вас дійсно непокоять такі дрібниці, подивіться на це з іншого боку. Через рясні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті, деморалізовані, виснажені. Їхня техніка не може нормально пересуватись, літаки в повітря не піднімаються. А це дає нашим захисникам можливість ще краще підготуватися до можливої ескалації конфлікту і другого етапу війни, початок якого, за даними з різних джерел, очікується найближчим часом.

Микола Лукашук вважає, що буде важко, але на росіян у будь-якому випадку чекає поразка.

Вони розуміють, що шанси повернутися з України живими в них невисокі. В кращому випадку – можуть здатися в полон або стати «трьохсотими». Україна не розпочинала цю війну. Але Україна її закінчить. Своєю Перемогою. Тому тримаємось, єднаймося і віримо в наших захисників. Українці – це нація справжніх героїв, – резюмував голова облради.

Збитий літак і розмінування: як пройшов день 11 квітня на Дніпропетровщині

Ніч на Дніпропетровщині 12 квітня пройшла неспокійно: ворог знову обстріляв ракетами

Ситуація у Нікополі 12 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×