Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6246
6246

Як пройшов день 25 квітня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 26 квітня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 25 квітня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Ворог сьогодні обстріляв територію Зеленодольської громади, обійшлося без постраждалих. Втім станом на цю хвилину в регіоні все спокійно, російських окупаційних військ в області немає, – повідомив Микола Лукашук.

Також голова облради поділився хорошими новинами з «дипломатичного фронту».

Сьогодні прийшли новини стосовного того, що союзники надаватимуть Україні свою підтримку: Британія – бронетехніку, Міноборони США – зенітні комплекси Stinger, ПТРК Javelin та інше обладнання. Окрім цього, у Франції на виборах переміг Еммануель Макрон. Його перемога для нас була дуже важливою, адже він виступає за газове ембарго. Також український Уряд робить все можливе на дипломатичному фронті, щоби нові санкції накривали рф якомога сильніше. Україна бореться і вже перемагає, – написав Лукашук.

Але тим не менш війна триває. Тих цілей, на які розраховували російські окупаційні війська, вони не досягли. Тому зараз намагаються залякати нас ракетами, посіяти паніку серед населення. Втім ворогу це не вдасться. Вірте в Збройні сили, вірте в Президента, вірте в Україну. Всі разом переможемо – резюмував голова облради.

«Спокійно, але гучно» — Євген Євтушенко про ніч у Нікопольському районі 25 квітня

Вночі ворог обстріляв громаду на Дніпропетровщині 25 квітня

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×