Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6659
6659

Як пройшов день 27 квітня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 3 травня на Дніпропетрвщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 27 квітня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Протягом доби 27 квітня було зафіксовано три обстріли Криворізького району. Нині сил загарбника на території Дніпропетровщини немає. До адміністративних меж області ворог також не наблизився.

Наразі ДСНС продовжують розміновувати від касетних боєприпасів Синельниківський район, ті території, які межують із Запорізькою та Донецькою областями. Сьогодні піротехніки знешкодили майже 40 одиниць касетних боєприпасів. Чистять нашу землю від ворожого металобрухту.

(Від редакції: раніше, посилаючись на начальника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, ми повідомляли, що сьогодні над Дніпропетровщиною було збито ворожу ракету).

За словами Миколи Лукашука, який посилається на повідомлення у ЗМІ, Росія вже випустила по Україні близько 1300 ракет і повітряного, і морського, і наземного базування.

Запаси ворога скоротилися більш ніж вдвічі. Звісно, ця хвора країна може виробляти нові. Але процес ускладнюється тим, що запчастини до ракет – імпортні. Санкції діють і діють ефективно, – зазначив Лукашук.

Є й інші хороші новини: окупаційна армія сиплеться. В їхніх рядах все більше солдатів, які відмовляються воювати проти України. Перехоплені розмови орків, які оприлюднює СБУ, інколи піднімають настрій. Бо вони показують, що насправді відбувається в російських окупаційних військах. Втрати в них суттєві, тож бажаючих стати гарматним м‘ясом все менше.
Окрім цього, в росії палають склади боєприпасів, що також не додає загарбникам бадьорості духу. Корупція в рф набирає нових обертів. Поки триває війна в Україні, російські корупціонери замітають сліди розкрадання і розпродажу боєприпасів та нафтопродуктів на складах. Що ж, менше боєприпасів в них – легше нам, – сказав голова облради.

«Прильоти» на городи і агент ФСБ в теробороні – як пройшов день 26 квітня на Дніпропетровщині

«У нас все добре, а у окупантів не дуже» — ситуація на Дніпропетровщині 26 квітня вранці

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×