Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11386
11386

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» – голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» - голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині увечері 9 березня. Він заспокоїв мешканців і подякував очільникам Нікополя, Марганця, Апостолового, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційну сторінку голови облради.

Надвечір з’явилися дані щодо ворожих колон, які вирушили в напрямку Кривого Рогу. Хочу заспокоїти всіх жителів регіону: зі сторони Марганця, Нікополя, Апостолового, та Кривого Рогу на дальніх підступах до кордонів Дніпропетровщини все заблоковано Збройними силами України. І не просто заблоковано – ворогу задали жару так, що той і близько не підійшов до межі області. Ще раз наголошую: з квітами російську армію тут не зустрічатимуть ніколи, – запевнив Микола Лукашук.

Він висловив вдячність начальнику військової адміністрації Кривого Рогу Олександру Вілкулу та очільникам вищевказаних міст – Олександру Саюку (Нікополь), Андрію Осі (Апостолове) і Геннадію Боровику (Марганець) за злагоджені дії.

І, звісно ж, українським захисникам, які відстоюють нашу територіальну цілісність і боронять наш спокій. ЗСУ, Нацгвардії, силам територіальної оборони. Вони все бачать, все чують, все знають про кожен куточок області, – додав Лукашук.

За його словами, жодного російського солдата в регіоні нині немає, на підступах до Дніпропетровщини – також. Входу окупантів до області не було. Кордони надійно захищені.

Добраніч, Дніпропетровщина. Мирної ночі всім нам, – побажав голова обласної ради.

Уламок ракети, робота інфраструктури, біженці – ситуація на Дніпропетровщині 9 березня

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×