Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
294
294

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд сезону!

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд!

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд сезону! Про це повідомили очільники Дніпропетровської області Микола Лукашук і Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Ярослава Магучіх вчергове здобула перемогу. Дніпровська легкоатлетка розпочала сезон з новим світовим рекордом.

Ярослава встановила найкращий результат сезону у світі у стрибках у висоту – 2.04 м. Вона виграла змагання у німецькому Коттбусі, встановивши також рекорд турніру.

Магучіх є однією з найсильніших стрибунок у висоту у світі. Вона є олімпійською медалісткою, чемпіонкою світу, Європи та України.

І особливою гордістю для нас є те, що дівчина починала свій шлях у спорті та навчалася у фаховому коледжі спорту Дніпропетровської обласної ради. Вітаю Ярославу! Бажаю нових перемог і успіхів на майбутніх Олімпійських Іграх у Парижі, написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд!

Стрибунка Ярослава Магучіх тріумфувала на Міжнародному легкоатлетичному турнірі у Німеччині. Його вже вигравала торік. Зараз повторила успіх ще з кращим результатом. 2.04 м – неймовірна висота, яку підкорила спортсменка. Позаду з великим відривом сильні титуловані конкурентки. Вітаю чемпіонку та її тренера! Вірю, що виступ на Олімпійських іграх буде таким же вдалим! – додав начальник ДніпроОВА Сергій Лисак

Спортсменка з Дніпра Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд сезону!

Ще новини Дніпропетровщини: Вірші у холодній воді: мешканець Кривого Рогу встановив національний рекорд

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×