Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
238
238

З фейкового жіночого акаунту виправдовував агресію РФ: викрили мешканця Дніпра

З фейкового жіночого акаунту виправдовував агресію РФ: викрили мешканця Дніпра

Правоохоронці викрили мешканця Дніпра, який публічно виправдовував збройну агресію рф та називав її «спецоперацією».

Про це повідомляють у прокуратурі, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю у виправдовуванні, визнанні правомірною тимчасову окупацію частини території України, запереченні збройної агресії рф (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, проросійськи налаштований мешканець м. Дніпра неодноразово розміщував коментарі на інформаційному ресурсі, у яких заперечував збройну агресію рф, називаючи її «спецоперацією». Задля конспірації він використовував фейковий жіночий акаунт.

Окрім цього, прихильник «руського миру» закликав до необхідності приєднання України до складу рф та стверджував, що «скоро ми розіб’ємо ЗСУ, визволимо і врятуємо Україну від нацизму».

За місцем мешкання підозрюваного було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон із доказами протиправної діяльності.

Викрили мешканця Дніпра

З фейкового жіночого акаунту виправдовував агресію РФ: викрили мешканця Дніпра

Заходи з викриття проводили прокурори спільно зі слідчими Управління СБУ у Дніпропетровській області та оперативними працівниками УСБУ у Запорізькій області.

Ще новини Дніпропетровщини: Називали збройну агресію РФ «внутрішнім громадянським конфліктом»: двом мешканцям Дніпропетровщини повідомили про підозру

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×