Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1892
1892

З’явилося відео обстрілу Зеленодольська, внаслідок якого загинула 9-річна дитина

З’явилося відео обстрілу Зеленодольська, внаслідок якого загинула 9-річна дитина

З’явилося відео обстрілу Зеленодольська, внаслідок якого загинула 9-річна дитина. Запис виклав у мережу Телеграм-канал Інформаційний спротив, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, масштабний ворожий обстріл Зеленодольська стався вчора, 3 вересня серед білого дня. Поранення отримали 11 людей. На жаль, не вдалося врятувати 9-річного хлопчика. Він помер у лікарні. Більшість постраждалих людей у важкому стані.

Росіяни били по мирному місту з «Ураганів». Внаслідок обстрілів у Зеленодольську понівечені 8 багатоповерхівок, магазини, дитячий садок, ліцеї та ЦНАП. У Великій Костромці пошкоджені будинки.

Один із «прильотів» потрапив на відео. Ворожий снаряд впав біля авто, яке рухалось вулицею. Тим, хто знаходився у салоні, дуже пощастило.

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий звернувся до мешканців із закликами:

  • Після повідомлень про небезпеку негайно переміщайтесь до безпечних місць! Не переміщайтесь по вулиці без необхідності. Небезпека все ще ймовірна.
  • Відкрийте вхідні двері до під’їздів та підвалів! Будьте людяні! Думайте про інших!
  • Звертаюсь до водіїв! Якщо ви бачите машину швидкої допомоги – Ви повинні негайно зупинитись і пропустити карету швидкої допомоги – ці хвилини можуть врятувати чиєсь життя!

Внаслідок вечірнього обстрілу Нікополя загинула жінка: подробиці від Миколи Лукашука

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×