Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1637
1637

На Дніпропетровщині за хабар в 30 000 доларів судитимуть мера і секретаря міськради

На Дніпропетровщині за хабар в 30 000 доларів судитимуть мера і секретаря міськради

На Дніпропетровщині за хабар в 30 000 доларів судитимуть мера і секретаря міськради. За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно міського голови та секретаря однієї з міських рад Дніпропетровщини.

Про це з посиланням на прокуратуру повідомляє Nikopolnews.

На Дніпропетровщині

Посадовцям інкриміновано одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі для себе та третіх осіб за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням наданого їй службового становища, вчинене попередньою змовою групою осіб, та поєднане з вимаганням неправомірної вигоди (ч.4 ст. 368, КК України).

На Дніпропетровщині судитимуть мера і секретаря міськради

На Дніпропетровщині

Слідством встановлено, що за сприяння у вирішення питання про передання в довгострокову оренду об’єкта незавершеного будівництва площею 4500 кв.м. з можливістю подальшого оформлення права власності на цю будівлю, обвинувачені  вимагали  від суб’єкта господарювання 30 000 доларів США.

У квітні 2024 року під час передачі 30 тис. доларів США  обох посадовців було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На Дніпропетровщині

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювали  слідчі 3 СВ (з дислокацією у м. Дніпрі) ТУ ДБР, розташованого у м. Полтаві, за оперативним супроводом міжрегіонального оперативного управління ГОУ ДБР.

На Дніпропетровщині

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ще новини Дніпропетровщини: Придбала квадрокоптери для військових зі збитками у 1,5 млн грн – судитимуть екс-посадовицю з Кривого Рогу

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу