Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1004
Без категорії
1004

За смерть жінки і важкі травми дитини водій-наркоман з Кривого Рогу може отримати до 10 років

За смерть женщины и тяжелые травмы ребенка водитель-наркоман из Кривого Рога может получить до 10 лет

Це був звичайний вечір середи 1 грудня. Можливо, вони поверталися із садочка, а можливо просто ходили в магазин. І поспішали скоріше повернутися додому. Але не судилося. В одну мить обірвалося життя жінки, а її п’ятирічний син отримав важкі травми і залишився без найріднішої людини. Тепер водій-наркоман з Кривого Рогу, де сталася моторошна ДТП, постане перед судом і може отримати від 5 до 10 років позбавлення волі за ч. 3 ст. 286-1 КК України.

Nikopolnews писав про цю трагедію, про яку навіть думати важко. Матір з дитиною збив бус, після чого їх відкинуло під колеса фури. Жінка загинула на місці, а дитині розчавило ніжку. Хлопчик лежав поруч із мертвою мамою, а небайдужі люди, які кинулися допомагати постраждалій дитині, розповідали йому казки, щоб хоч якось відволікти від болю, поки їхала «швидка».

За смерть жінки і важкі травми дитини водій-наркоман з Кривого Рогу може отримати до 10 років

За смерть жінки і важкі травми дитини водій-наркоман з Кривого Рогу може отримати до 10 років

Наразі Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно мешканця Кривого Рогу за порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого загинула жінка, а дитина отримала тілесні ушкодження (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, у грудні 2021 року у Кривому Розі обвинувачений, керуючи технічно-справним автомобілем «ГАЗ» у стані наркотичного сп’яніння з перевищенням допустимої швидкості руху, збив 33-річну жінку та її 5-річну дитину, які стояли на розділовій смузі. Після цього він зник з місця злочину.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла померла, а дитині спричинено струс головного мозку, переломи та численні забої внутрішніх органів. Хлопчик досі перебуває у лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

У Марганці таксі на смерть збило жінку – соцмережі (відео)

У Нікополі водій збив на «зебрі» жінку й отримав умовний термін

Суд виніс вирок винуватцю ДТП, у якій загинула сім’я з Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×