Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1876
1876

Зарізав 11-річну дівчинку на вулиці – у Дніпрі затримали нелюда

Зарізав 11-річну дівчинку на вулиці – у Дніпрі затримали нелюда

У Дніпрі затримали нелюда, який зарізав 11-річну дівчинку на вулиці. Про це повідомляють прокуратура і поліція, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, ввечері 29 січня 2024 року на одній із вулиць м. Дніпра під час словесного конфлікту підозрюваний наніс численні удари ножем у різні частини тіла 11-річній дівчинці.

Зарізав 11-річну дівчинку на вулиці – у Дніпрі затримали нелюда

Від отриманих травм дитина померла.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Зарізав 11-річну дівчинку на вулиці – у Дніпрі затримали нелюда

Під час проведення слідчих дій правоохоронці вилучили знаряддя злочину – ніж.

Зарізав 11-річну дівчинку на вулиці – у Дніпрі затримали нелюда

photo 2024 02 01 11 00 04

До суду подано клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

У поліції додають, що  28 січня дівчинка поїхала до подруги. 30 січня вона перестала виходити на зв’язок і мати дитини звернулася до поліції. Правоохоронці почали пошуки зниклої, опитали її знайомих і друзів та перевірили громадські місця, однак встановити місце перебування дівчинки не вдалося. 31 січня в ході подальших пошуків тіло дитини з ножовими пораненнями було виявлено у канаві в Самарському районі міста.

Для розкриття злочину та затримання зловмисника були задіяні всі служби поліції – слідчі та оперативники кримінальної поліції, криміналістична лабораторія, кінологи та інші.

Поліцейські встановили, що 28 січня дівчинка поїхала до подруги. 30 січня вона перестала виходити на зв’язок і мати дитини звернулася до поліції. Правоохоронці почали пошуки зниклої, опитали її знайомих і друзів та перевірили громадські місця, однак встановити місце перебування дівчинки не вдалося. 31 січня в ході подальших пошуків тіло дитини з ножовими пораненнями було виявлено у канаві в Самарському районі міста.
Для розкриття злочину та затримання зловмисника були задіяні всі служби поліції - слідчі та оперативники кримінальної поліції, криміналістична лабораторія, кінологи та інші.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також поліцейськими додатково розпочато кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі знайшли мертвою дівчинку, яку вважали зниклою безвісти.

у Дніпрі знайшли мертвою дівчинку

29 січня Марія Біланова пішла з дому в Самарському районі міста та зникла… Її тіло виявили у Придніпровську.

Ще новини Дніпропетровщини: Ошукав батька загиблого військового на 2,5 млн – на Дніпропетровщині викрили підприємця

Читайте також новини України: Троє підлітків провалилися під кригу і загинули на Тернопільщині (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×