Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2880
2880

«ЗСУ палять ворога на передовій» – як пройшов день 26 травня на Дніпропетровщині

«ЗСУ палять ворога на передовій» - як пройшов день 26 травня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 26 травня на Дніпропетровщині, розповіли голова облради і начальник Криворізької районної військової адміністрацій, передає Nikopolnews.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що сьогоднішній день на Дніпропетровщині можна назвати мирним. Без ракетних обстрілів, без збитих безпілотників, без російських окупаційних військ на території регіону. В громадах області станом на цю хвилину все спокійно.

Ви бачите, що протягом останніх днів на Дніпропетровщині збільшилася кількість повітряних тривог. Тому пам‘ятайте про правила безпеки, – закликав Микола Лукашук.

Збройні сили України палять ворога на передовій. Ми ж працюємо в тилу і робимо все, що від нас залежить, аби допомогти державі, – додав він.

І подякував кожному жителю області, який зараз на своєму місці робить для Перемоги все, що в його силах. Сплачує податки, допомагає військовим, підтримує переселенців, бореться на інформаційному фронті.

Начальник Криворізької районної військової  адміністрації Євген Ситниченко теж заявив, що у районі було практично спокійно. Жоден населений пункт району не був обстріляний. Зафіксовано лише незначні обстріли прикордонних територій Криворіжжя. Проте, хвилюватися, за його словами, причин немає.

Я знаю, що ви вже втомилися і хочете Перемоги. Знаю, що важко. Доводиться терпіти певні незручності. Щось подорожчало, щось зникло з магазинів, чогось хочеться… Але давайте згадаємо наших хлопців, які зараз на передовій – в окопах і землянках. Їм важче. Тому закликаю потерпіти. Перемога буде за нами – 300%, – сказав Євген Ситниченко.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×