Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1608
1608

«Зупинка серця, відмовили нирки» – у Дніпрі рятують бійця з ампутацією обох ніг

«Зупинка серця, відмовили нирки» - у Дніпрі рятують бійця з ампутацією обох ніг

У Дніпрі рятують бійця з дуже важким пораненням. Лікарі роблять усе можливе, аби дати Захиснику шанс на життя. Про це розповів директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

За словами Риженка, Богдану 47 років, він родом з Кременчука, має сім’ю, діточок, але назвати їх не може, тому що дуже слабкий. Йому розтрощило вибухом ноги, десятки відламків опинилися в тілі, але його дух по-справжньому  українській – незламний.
Пережив високу ампутацію нижніх кінцівок. Сталася зупинка серця. Реаніматологи Мечникова завели. Відмовили нирки.

Лікар-анестезіолог Вікторія Халімончик не залишила надії, до кінця бореться за життя Богдана, підключаючи апарати гемодіафільтрації. Сьогодні 400-й сеанс за останній рік.

У Дніпрі рятують важко пораненого бійця

«Зупинка серця, відмовили нирки» - у Дніпрі рятують бійця з ампутацією обох ніг

Професіоналізм цієї тендітної жінки рятує життя героям-українцям при самих тяжких пораненнях. Вона каже: у році менше днів, ніж моїх проведених сеансів гемодіафільтрації. Безпафосу, просто це моя тяжка робота – давати шанс, – розповідає Риженко про колегу

Вклоняємося всім, хто життя захисника ставить на перше місце. Дякуємо голові військової адміністрації Дніпропетровської області Сергію Лисаку, що це питання стало найважливішим важливим і пріоритетним, – додає він

Інщі новини Дніпропетровщини:

Читайте також:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×