Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7194
7194

ОНОВЛЕНО. Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор? (фото, відео)

Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор

ОНОВЛЕНО. Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор. Про таке повідомив Телеграм-канал Медіа-центр Енергодар, передає Nikopolnews.

Рашисти вчинили в українському Енергодарі черговий акт вандалізму, пофарбувавши енергоблоки Запорізької АЕС в триколор. Своєю ганебною витівкою окупанти похизувалися в соцмережах, – пише автор повідомлення

Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор

Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор

Зазначається, що таким чином загарбники вирішили «привітати» жителів окупованого міста з днем російського прапору, який в рф відзначають сьогодні, 22 серпня.

Пізніше у мережі оприлюднили відео, з якого очевидно були зроблені скріни з нібито перефарбованими блоками. Ролик, взятий з ворожих ресурсів, опублікував моніторинговий Телеграм-канал Непосредственно Gachi, пообіцявши перевірити, чи справді окупанти пофарбували блоки ЗАЕС у триколор, чи це просто фотошоп.

Згодом Непосредственно Gachi заявив, що це фейк.

А тим часом, поки окупанти граються з кольорами, ситуація на ЗАЕС надзвичайно небезпечна. Про таке заявила гарвардська дослідниця Мар’яна Буджерин, пише інший телеграм-канал Енергодар.

За її словами, українська влада заявляє про загострення шантажу окупаційних сил на Запорізькій АЕС у зв’язку з контрнаступом ЗСУ. Про небезпеку на ЗАЕС, слабке технічне обслуговування та санкції проти атомної галузі Росії Олексій Коваленко поспілкувався з дослідницею атомної енергетики Гарвардського університету Мар’яною Буджерин у відео нижче.

ОНОВЛЕНО. Окупанти пофарбували енергоблоки ЗАЕС у триколор? (фото, відео)

Ще новини Енергодара: Енергодар і ЗАЕС не готували до нападу росіян – міський голова

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×