Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
44001
44001

«Феєрверк на честь дня росії» вибухав на Херсонщині всю ніч, наші наступають з двох боків

«Феєрверк на честь дня росії» вибухав на Херсонщині всю ніч, наші наступають з двох боків

Усію ніч, до самого ранку вибухав на Херсонщині «феєрверк», влаштований ЗСУ на честь дня росії, який орки святкують 12 червня. Про це, а також про інші успіхи нашої армії, розповів радник начальника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань, передає Nikopolnews.

За словами Сергія Хланя, склади з ворожими боєприпасами українські військові підірвали біля Софіївки увечері 11 червня. Вибухи тривали до самого ранку. Таке феєричне вийшло привітання.

Також депутат розповів, зо ЗСУ підійшли ще ближче до Херсона. Вони знаходяться у 25 кілометрах від обласного центру. Під контролем України вже не тільки селище Таврійське, про яке повідомлялося раніше, а ще декілька кілометрів херсонської землі.

ЗСУ наступають на Херсонщині з двох сторін – від Кривого Рогу і Миколаєва, поступово витісняючи ворога. І хоч назвати це повноцінним контрнаступом поки ще не можна, це скоріше маленькі тактичні перемоги, але успіхи очевидні.

Не сидять, склавши руки, і партизани. За словами Сергія Хланя, вони теж підготували окупантам святкові подарунки. По всій території Херсонщини познімали триколори і розклеїли листівки із закликами нищити окупантів та колаборантів, пообіцявши за це винагороду і оприлюднивши «прейскурант».

Детальніше про ситуацію на Херсонщині дивіться у відео:

На Херсонщині продовжуються тактичні перемоги ЗСУНа Херсонщині продовжуються тактичні перемоги ЗСУ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×