Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2529
2529

«Є надія на загальний прогрес на правобережжі Херсонщини» – новини з Нововоронцовки

«Є надія на загальний прогрес на правобережжі Херсонщини» - новини з Нововоронцовки

Є надія на загальний прогрес на правобережжі Херсонщини, – так вважає волонтер з Нововоронцовки Дмитро Бурлай, який поділився подробицями того, що відбувається в регіоні сьогодні, передає Nikopolnews.

За словами Дмитра Бурлая, ситуація в регіоні в цілому покращується.

Всі вже знають про контрнаступ наших ЗСУ в районі Давидова Броду.  Наші війська тиснуть. В нашому напрямку сьогодні були точкові удари по ворожим позиціям за підтримки авіації, – розповів волонтер.

За його словами, у ворога наразі дуже низький моральний стан. Серед мобілізованих «ДНРовців» точаться розмови, що, якщо ЗСУ пройдуть далі на їхні позиції, то будуть здаватися в полон без роздумів.

В окупованих тилових селах чисельність військ окупантів зменшується. На блокпостах майже нікого не залишилося. Всіх відправляють до лінії фронту. Тому, у разі й подальшого успіху наших ЗСУ, прикривати тил рашистам вже не буде кому. Резерву “м’яса на забій” у них стає все менше, – пише волонтер.

Є певна надія на загальний прогрес наших ЗСУ по всьому периметру правобережної частини Херсонської області, – резюмує він.

Фото: Генштаб ЗСУ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×