Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
330
330

Окупанти використовують ЗАЕС, щоб обстрілювати підконтрольні Україні території – голова Запорізької ОВА

Окупанти використовують ЗАЕС, щоб обстрілювати підконтрольні Україні території – голова Запорізької ОВА

Армія РФ використовує ЗАЕС, щоб вести обстріл підконтрольних Україні територій. Голова Запорізької ОВА розповів про ситуацію на станції

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, інформує NikopolNews

”Російські війська використовують нашу станцію як майданчик для проведення обстрілів нашої неокупованої території, знаючи, що ми не будемо давати відповідь. Також ми знаємо, що вони використовують нашу станцію для зберігання як і самої зброї, так і боєприпасів”, — поінформував він.

Окупанти використовують ЗАЕС, щоб обстрілювати підконтрольні Україні території

Окупанти використовують ЗАЕС, щоб обстрілювати підконтрольні Україні території

Юрій Малашко

Юрій Малашко додав, що на Запорізькій АЕС окупанти постійно змінюють систему пропуску та впроваджують різноманітні заходи, щоб працівники не заходили на ті об’єкти, де можливе мінування.

Очільник ЗОВА також зазначив, що до тієї частини персоналу, яка не погодилася на співпрацю з ворогом, російські загарбники застосовують тортури, інколи людей не пускають на роботу, проводять різноманітні ”перевірки” і, найголовніше, під виглядом профспілок та інших фейкових організацій примушують отримувати російські паспорти.

”На самій станції російські військові провокують техногенну катастрофу. Постійно змінюють систему пропуску на станцію, постійно впроваджують різноманітні заходи, щоб працівники не заходили на ті об’єкти, де можливе мінування. За нашою інформацією, як навколо станції, так і на самій станції є мінування”, — сказав Малашко.

Інші новини України: Яким може бути найгірший сценарій теракту на ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×