Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
609
609

«Кажуть, що у них цироз і психічні розлади»: бойовики «ДНР» просять забрати їх з Херсонщини

«Кажуть, що у них цироз і психічні розлади»: бойовики «ДНР» просять забрати їх з Херсонщини

Бойовики так званої «ДНР» просять забрати їх з Херсонщини. Кажуть, що хворі. Не хочуть воювати. Про це розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Nikopolnews.

Такі прохання, за словами депутата, з’явилися після того, як ЗСУ пішли у наступ на Херсонщині. Бойовики звертаються до путіна.

Російські немічні воїни з ДНР звернулись до путіна, щоб той забрав їх з Херсонщини. Вони згадали, що в них цирози, психічні захворювання і сухоти (туберкульоз). А коли грабували людей сухоти не заважали? – написав Сергій Хлань.

Він також зазначив, що люди, які виїжджали з Херсонської області на підконтрольну територію неодноразово казали, що на блокпостах орків особливо жадібними були як раз бойовики «ДНР» — вони забирали у людей все, що могли.

Як тільки наші ЗСУ пішли в атаку — проявились хвороби й вже хочеться додому? А те, що ці бійці «ДНР», як вони кажуть, голодні, холодні й мобілізовані навіть без медогляду — це обличчя істинного відношення росії до Донбасу, – резюмував Сергій Хлань.

Бойовики ДНР звернулись до Путіна вивести їх з ХерсонщиниБойовики ДНР звернулись до Путіна вивести їх з Херсонщини
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×