Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
592
592

В Енергодарі продовжуються тотальні репресії: Дмитро Орлов розповів про ситуацію в місті

В Енергодарі продовжуються

В Енергодарі продовжуються тотальні репресії. Міський голова Дмитро Орлов в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів про ситуацію у місті, передає Nikopolnews.

«Окупанти вскривають, грабують та опечатують порожні квартири. Забирають та катують людей, які не мають російського паспорта. Виїзд з міста фактично неможливий або максимально ускладнений без цього папірця. Ті, хто не має ворожих документів, піддаються репресіям», сказав очільник міста.

З минулого року, жителі Енергодара, через окупацію не мають можливості виїхати на підконтрольну територію України

«На сьогодні на території міста залишається близько 15 тисяч осіб цивільного населення – проти 53 тисяч у доокупаційний час. З них частина вже отримала російські паспорти», розповідає Дмитро Орлов.

«Сьогодні окупанти вчиняють максимальний тиск та навіть катують тих, хто відмовляється від їх паспорта.Тому зараз, на 15 місяці окупації, у багатьох випадках це стало способом зберегти своє здоров’я та життя.», говорить мер міста.

У місті регулярно відбувається ротація російських військ, переміщається техніка навколо Енергодара. Місцеве населення чекає на ЗСУ, спостерігає за тим, як метушаться окупанти по околицях і відчувають, що Збройні Сили вже поряд, а деокупація неминуча.

Детальніше дивіться на відео.

В Енергодарі продовжуються тотальні репресії: Дмитро Орлов розповів про ситуацію в місті: відео

Загроза підриву ЗАЕС /РОСІЯНИ МЕТУШАТЬСЯ по околицях Енергодару у передчутті приходу ЗСУ // ОрловЗагроза підриву ЗАЕС /РОСІЯНИ МЕТУШАТЬСЯ по околицях Енергодару у передчутті приходу ЗСУ // Орлов
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×