Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
623
623

Окупанти бояться партизанів на ЗАЕС – ЗМІ

на ЗАЕС

Окупанти бояться партизанів на ЗАЕС. Про це в ефірі «24 каналу» повідомила журналістка та депутатка Запорізької районної ради Аліса Сисоєва, передає Nikopolnews.

Останнім часом, терор проти мирних мешканців України на окупованих територіях посилився. Людей зупиняють на вулицях для перевірки документів, вдираються в оселі і проводять обшуки, вимагаючи пред’явити російський паспорт.

«Якщо замість нього є український, у найкращому випадку його порвуть і з погрозами накажуть з’явитися для отримання російського, у найгіршому випадку – людей забирають і відвозять на допити та тортури. Частина людей, яких так забрали росіяни, досі не повернулися і перебувають у російському полоні», – розповіла депутатка.

Окупанти поставили собі за мету паспортизувати мешканців окупованих територій до вересня. Такий самий терор застосовують і до співробітників ЗАЕС.

Окупанти бояться партизанів на ЗАЕС

на ЗАЕС

З початку повномасштабного вторгнення перетворили Запорізьку АЕС на військовий об’єкт. Нині там знаходиться їхня техніка та особовий склад, – щонайменше 1500 російських терористів.

“Частина співробітників не пішла на співпрацю з окупантами, – на них тиснуть. Терор до українських спеціалістів атомної електростанції застосовувався постійно, і навіть були викрадення», – досі деякі з наших фахівців лишаються у російських катівнях”, – зазначила Аліса Сисоєва.

Загарбники продовжують використовувати електростанцію як майданчик для обстрілів. Зокрема, майже щоденні обстріли Нікополя та Марганця вони здійснюють саме з території ЗАЕС.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×