Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10407
10407

Евакуація повним ходом: що відбувається в Енергодарі 6 травня

що відбувається в Енергодарі

Стало відомо, що відбувається в Енергодарі 6 травня. Про ситуацію в місті та на ЗАЕС розповів моніторинговий канал «Непосредственно Гачі», передає Nikopolnews.

«Евакуація проходить повним ходом. Банки закрили і вивозять звідти документацію з бабками. Банкомати в місті вимкнули, працюють тільки на АЕС при вході на станцію. Паспортні столи закрито. На заправках були черги, скуповували бензин. Наразі всі заправки закрито, одна із заправок закрилася о 12 годині дня, інші закрилися раніше через брак газу і бензину. На блокпостах максимальний контроль, довгі перевірки на КПП», йдеться в повідомленні.

Відомо, що роботу всіх блоків на ЗАЕС зупинено. Вода, яка підійшла під час прориву дамби, вже відступає. Загрозу підтоплення усунуто.

Що відбувається в Енергодарі 6 травня

що відбувається в Енергодарі

Тим часом для депутатів партії «єдиная россия» в Енергодарі оголосили пільгову евакуацію.

«У зв’язку з нестачею автобусів і пального, для термінової евакуації міста, запроваджується пільгова черга для кандидатів у депутати від партії «ЄДресня» по м. Енергодар. Першими підлягають виїзд найактивніші поборники руського миру, у зв’язку з високим ризиком для їхнього життя. і здоров’я», повідомили у телеграм-каналі «Непосредственно Гачі».

1

2

А в СБУ колаборантам нагадують, що у разі відмови від евакуації їм загрожує позбавлення волі від 15 років до довічного ув’язнення з затишним одномісним номером, триразовим харчуванням, прогулянками та побаченням з рідним 1 раз на рік.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×