Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1097
1097

Чекаємо реакцію світу та МАГАТЕ: пожежу на ЗАЕС прокоментував президент України

пожежу на ЗАЕС прокоментував президент України

Пожежу на ЗАЕС прокоментував президент України Володимир Зеленський. Ввечері 11 серпня окупанти підпалили градирню.

Повідомляє Nikopolnews.

«Енергодар. Фіксуємо з Нікополя, що російські окупанти влаштували пожежу на території Запорізької атомної станції. Наразі показники щодо радіації в нормі», написав президент.

Він зазначив, що поки Запорізька АЕС під контролем російських терористів, нормальної ситуації не може й бути. З першого дня захоплення ЗАЕС, росія використовує її суто для шантажу України, світу та Європи.

«Чекаємо реакцію світу, чекаємо реакцію МАГАТЕ. Росія повинна за це відповідати. Ще український контроль над Запорізькою станцією може гарантувати повернення до нормальності та повної безпеки», додав Зеленський.

Пожежу на ЗАЕС прокоментував президент України

 

Також пожежу на ЗАЕС прокоментував начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

«Щодо ситуації в Нікополі. Тримаємо на контролі. Усі відповідні служби задіяні. Заміри повітря показали, що рівень радіації не перевищений. Ведеться постійне спостереження», написав він.

Він попросив місцевих мешканців не панікувати.

«росія продовжує практику терору, шантажу і залякування. І пожежа, яку вони влаштували сьогодні на території Запорізької АЕС, чергове тому підтвердження», додав Сергій Лисак.

Тим часом окупанти брешуть про те, що охолоджувальні системи ЗАЕС спалахнули нібито «після обстрілу ЗСУ».

Ще новини Енергодара та ЗАЕС: “Greenpeace” на Нікопольщині: говорили з людьми про обстріли, ЗАЕС, МАГАТЕ, привезли спеціальні пристрої

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×