Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2952
2952

Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними – окупанти мінують все навколо себе

Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними – окупанти мінують все навколо себе

Мешканців Енергодара, які залишилися у місті, просять бути максимально обережними. З відповідним закликом звернувся до земляків міський голова Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Орлов зазначив, що російські військові на створених ними інформаційних ресурсах хизуються тим, що мінують все навколо себе.

Чи говорить це про підготовку до оборонних заходів в очікуванні контрнаступу ЗСУ? Можливо, але безперспективно. Бо, враховуючи географічне розташування Енергодара – доволі специфічне, і низьку перспективу ведення оборони рашистами на цій ділянці, їхні дії скорше свідчать про абсолютне нехтування безпекою людей, які перебувають там зараз, – написав міський голова

Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними – окупанти мінують все навколо себе

Дмитро Орлов

За його словами, мінами вкривають не тільки поля в Запорізькому напрямку, а й поблизу Енергодара.

Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними

Мешканців Енергодара просять бути максимально обережними – окупанти мінують все навколо себеЄ небезпека перебування і на прибережних територіях Каховського водосховища, в лісосмугах поблизу Енергодара тощо.

Навесні, з початком так званого «дачного» сезону, нова небезпека постає перед власниками присадибних та заміських будинків і ділянок.  Це стосується не тільки ризику наступити на міну на власному городі або по дорозі до нього, а й високої ймовірності під час обробки землі зачепити  нерозірваний снаряд.

Ми бачимо, як злочинці системно обстрілюють цивільне населення в містах й селищах Запорізької та Дніпропетровської областей. Вони роблять це із сусідніх сіл, з берегової лінії, промислових майданчиків міських підприємств, та навіть з окраїн житлових кварталів Енергодара. Пам’ятаємо, що криворукі рашистські злочинці, запускаючи ракети, снаряди та інші вибухові пристрої, не надто переймаються, які саме українці можуть більше постраждати: ті, що залишаються в окупованих містах і селах, чи ті, які перебувають на підконтрольній Україні території. Бо 9 років війни (а надто останній рік) показують, що головна мета країни – агресора – знищити як можна більше українців будь-якими методами, – написав Орлов

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×