Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
453
453

У мережі показали, як виглядає після вибуху відділення «міліції» в Енергодарі

У мережі показали, як виглядає після вибуху відділення «міліції» в Енергодарі

У мережі показали, як виглядає після вибуху відділення «міліції» в Енергодарі. Фото оприлюднив Телеграм-канал Принтер Форт, передає Nikopolnews.

Фотографія у цьому пості — невелике нагадування вибухового ранку у місцевому відділенні “міліції” Енергодара. Сподіваюся, таке буде частіше, – пише автор повідомлення

У мережі показали, як виглядає після вибуху відділення «міліції» в Енергодарі

Нагадаємо, «бавовна» в Енергодарі сталася 18 серпня о 09:23. Окупанти в пропагандистських російських ЗМІ намагалися представити подію як удар ЗСУ по житловому будинку з мирними людьми. Але ж усі в Енергодарі знають, що саме розташовується у цій будівлі. До окупації тут було відділення поліції, а після захоплення міста тут влаштувала собі кубло так звана «міліція», яка складається із колаборантів та окупантів.

Невдовзі після удару українська розвідка офіційно підтвердила успішну операцію, повідомивши, що безпілотник завітав на нараду ворожих поліцаїв.

Поранених евакуювали до окупованого Мелітополя, а далі планувати переправляти військовими гелікоптерами на територію рф. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася з 3-го по 5-й поверхи.

У результаті, поранення дістали:

  • начальник міського відділу полковник мвс росії чесанов (чуваська республіка);
  • його заступник з оперативної роботи;
  • керівник слідчого відділу;
  • начальник чергової частини;
  • керівники низки підрозділів.

Ще новини Енергордара: Енергодар і ЗАЕС не готували до нападу росіян – міський голова

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×