Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2069
2069

На Херсонщині орки гатять один по одному, аби швидше «вшитися» із зони бойових дій

На Херсонщині орки гатять один по одному, аби швидше «вшитися» із зони бойових дій

На Херсонщині орки обстрілюють одне одного, аби скоріше залишити зону бойових дій. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

В цілому обстановка на півдні складна, але контрольована.

Противник продовжує ведення бойових дій переважно шляхом вогневого впливу на наші підрозділи з метою недопущення перегрупування військ, тим часом намагається укріплювати нові оборонні рубежі.

По позиціях українських військових на Херсонщині серед ночі парою ворожих винищувачів Су-35 було випущено 2 ракети, втрат немає.

На Херсонщині тривають бойові дії. Ворожі підрозділи не цураються гатити один по одному, аби швидше вшитися із зони активних дій та «списати» ураження колег на українських військових, – повідомляє ОК «Південь».

Практично всі населені пункти, через які протікає річка Інгулець, в скрутному становищі: зруйновані будинки, пошкоджено елеватори та інша виробнича, соціальна й дорожня інфраструктура. Узбережжя в багатьох місцях заміновано.

Поточна оперативна обстановка на півдні України: станом на 14.00 26.06.2022.Поточна оперативна обстановка на півдні України: станом на 14.00 26.06.2022.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×