Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
399
399

ЗСУ знищили на Херсонщині 125 окупантів, техніку і склад боєприпасів на Криворізькому напрямку

ЗСУ знищили на Херсонщині 125 окупантів, техніку і склад боєприпасів на Криворізькому напрямку

ЗСУ влаштували пекло окупантам на Херсонщині, знищивши багато живої сили, техніки і боєприпасів. Російські терористи продовжують обстрілювати мирні населені пункти, що призводить до загибелі цивільних людей і руйнувань. Про це йдеться у зведенні ОК «Південь» 10 листопада, передає Nikopolnews.

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку напружена і динамічна у розвитку. Сили оборони тримають ініціативу та контроль, – зазначають в ОК «Південь».
Противник продовжує оборонні дії та вогневе ураження по наших позиціях.

По прилеглих до лінії фронту громадах та тилових районах ворог продовжує застосовувати усе наявне озброєння, використовує авіацію та дрони-камікадзе, завдає ракетних ударів та здійснює повітряну розвідку із застосуванням безпілотників оперативно-тактичного рівня.

На тимчасово окупованих територіях ворог, змінюючи місце дислокації, залишаючи блокпости мінує об’єкти та території. Продовжує шантаж техногенною катастрофою.

По звільнених територіях і населених пунктах Бериславського району Херсонщини на правому березі Дніпра ворог завдав ракетного удару, зруйнувавши один з приватних будинків. Одна особа загинула, ще одна отримала поранення.

Наші позиції ворог двічі атакував ударними безпілотниками типу «Ланцет», а на Криворіжжі атакував ракетами об’єкт критичної інфраструктури. Без людських втрат.

«Ураганами» і «Градами» серед дня окупанти накривали Марганецьку громаду на Нікопольщині. Зруйновано та пошкоджено кілька обійсть. Один цивільний мешканець загинув.

Над Чорними морем на Одещині збито два безпілотних розвідники типу «Гранат-3».

Нашою авіацією відпрацьовано 8 ударів по опорному пункту, районах зосередження ворожих сил та засобів.

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад сотню вогневих завдань, зокрема по пункту управління, колонні військової техніки та складах з боєприпасами ворога.

Ворожі втрати за бойовий день складають:

  • 125 рашистів,
  • 3️ танки,
  • 5️ одиниць авто-бронетехніки
  • склад з боєприпасами в Бериславському районі.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Корабельне угруповання рашистського недофлоту в Чорному морі збільшилось до 12 одиниць. При цьому в його складі так і не з’явилось ракетоносіїв.

Однак, загрози ракетних ударів, атак дронами-камікадзе та ракетно-артилерійських обстрілів по районах, що в зоні досягання відповідної ворожої зброї, залишаються актуальними.

Не нехтуйте власною безпекою будьте пильними і свідомими. За алгоритмом дій при сигналах повітряних тривог дійте чітко і оперативно. Пам’ятайте про підступність ворога в використанні маніпуляцій свідомістю. Не довіряйте сумнівним джерелам інформації, не поширюйте не перевірену. Дотримуйтесь режиму інформаційної тиші, який під час військової операції береже життя захисників і місцевих мешканців на територіях, що вивільняємо від ворога, – закликають в ОК «Південь».

ЗСУ знищили на Херсонщині живу силу, техніку і боєприпаси противника: відео

ЗСУ влаштували окупантам гарну «бавовну» на півдні: у ворога великі втрати

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×