Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5487
5487

На Криворізькому напрямку найбільші втрати противника – що відбувається на даній ділянці фронту

На Криворізькому напрямку найбільші втрати противника – що відбувається на даній ділянці фронту

За добу 27 травня на Криворізькому напрямку, а також на Авдіївському, противник поніс найбільші втрати. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ вранці 28 травня, передає Nikopolnews.

Всього за добу в Україні знищено близько 250 окупантів, а загальна кількість ліквідованих російських загарбників з початку повномасштабної війни вже сягнула 30 000 осіб! Додамо, що за добу 27 травня ЗСУ знищили один літак, чотири гелікоптера і купу іншої техніки ворога.

Що відбувається на Криворізькому напрямку фронту

Як повідомляє Генштаб, Південнобузькому напрямку (до якого відноситься Криворізький) окупанти зосереджують основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та фортифікаційному обладнанні позицій третього рубежу оборони. Внаслідок наступальних дій підрозділів наших військ ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах.

Бойові дії тривають. Загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів  Осокорівка, Нововоронцовка, Благодатне, Зоря і Таврійське. Продовжує нарощувати систему протиповітряної оборони на Криворізькому напрямку. Для поповнення втрат забезпечує угруповання знятими зі зберігання застарілими танками.

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул додає, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільною. Наші військові успішно виконують всі поставлені завдання.

Незважаючи на відносно стабільну ситуацію, ми повинні бути готові до будь-якого варіанту розвитку подій. Ми бачимо, що ворог продовжує обстріл по всій лінії зіткнення, продовжує посилюватися військовою технікою, проводить доукомплектування, підрозділів, які зазнали втрат. Тому разом з нашими військовими ми продовжуємо дуже велику роботу по посиленню всіх ліній оборони і забезпечення наших частин, – розповів Вілкул.

Ситуація у Кривому Розі та районі знаходиться під повним контролем наших Збройних Сил і Військової адміністрації. Вся критична інфраструктура міста працює стабільно.

Фото ілюстративне. Джерело

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×