Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
17913
17913

На Криворізькому напрямку ЗСУ виграли повітряний бій і завдали потужного удару по ворогу

На Криворізькому напрямку ЗСУ виграли повітряний бій і завдали потужного удару по ворогу

На Криворізькому напрямку ЗСУ поблизу села Новопетрівка на Херсонщині із застосуванням штурмовиків завдали удару по складу боєприпасів і скупченню противника. Про це повідомляє Оперативне угрупування військ «Каховка», передає Nikopolnews.

На Херсонщині, в районі Новопетрівки, авіація Збройних Сил України завдала потужних ударів по противнику, в результаті було знищено склад з боєприпасами та завдано удару по особовому складу противника, який знаходився в той час поряд, – йдеться у повідомленні.

Новопетрівка на мапі

В Оперативному командуванні «Південь» підтверджують цю інформацію.

Тут зазначають, що парою наших штурмовиків нанесено удар по складу боєприпасів та скупченню противника в районі Новопетрівки на Херсонщині. 3 ворожі винищувачі намагалися завадити нашій авіації шляхом пуску двох ракет “повітря – повітря”. Втрат нашої авіації немає.

Але саме ці ракети спричинили руйнування котельні поряд з будівельним магазином у Баштанці, де загинула цивільна жінка та пожежу в полі за містом. Рятувальними підрозділами пожежу оперативно ліквідовано. Інших жертв нема, – зазначають в ОК «Південь».

Під час виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами «відмінусовано» 30 рашистів, 122 мм гаубицю, реактивну систему залпового вогню «Ураган», 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також 2 польових склади боєприпасів.

ЗСУ завдали три авіаудари по скупченнях орків на Херсонщині і знищили склад боєприпасів

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×