Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
776
776

На окуповану ЗАЕС прибув представник Путіна Кириєнко

На окуповану ЗАЕС прибув представник Путіна Кириєнко

На окуповану ЗАЕС прибув представник Путіна Кириєнко. Про це повідомляють 6 липня увечері російські ЗМІ і Телеграм-канали окупантів, пов’язані зі станцією, передає Nikopolnews.

Разом з Кириєнко на станції також побував гауляйтер окупованої частини Запорізької області Євген Балицкий.

Окупанти стверджують, що Кирієнко нібито переконався, що “станція працює в штатному режимі, порушень меж безпеки немає”.

  • Нагадаємо, 20 червня Буданов заявив, що загроза підриву чи аварії на Запорізькій атомній електростанції існує, оскільки окупанти додатково замінували охолоджувач.
  • 22 червня президент Володимир Зеленський повідомив, що Росія ймовірно готується вчинити теракт на Запорізькій атомній станції, який може призвести до викиду радіації.
  • 25 червня начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що план підриву окупантами Запорізької АЕС повністю розроблений та затверджений, і загроза ніколи не була такою великою, як зараз.
  • 4 липня про можливу підготовку росіянами теракту на ЗАЕС і намір звинуватити у ньому Уккраїну заявив Генштаб ЗСУ.
  • 5 липня були зроблені супутникові знімки, на яких видно, що на даху одного із блоків ЗАЕС з’явилися невідомі предмети, яких не було раніше.
  • 6 липня керівник української розвідки Кирило Буданов заявив, що ризик російського теракту на окупованій Запорізькій АЕС “потихеньку зменшується”.

Ще новини ЗАЕС: «Вони можуть підірвати дистанційно, коли зайдуть наші» – Ольга Кошарна про ризик теракту на ЗАЕС

Читайте також: Окупанти збираються перевести четвертий енергоблок ЗАЕС у стан «гарячого зупину» – у чому небезпека

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×