Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4746
4746

ЗСУ вдарили по ворогу у Кам’янці-Дніпровській, Василівці і Пологах на Запоріжжі – Генштаб

ЗСУ вдарили по ворогу у Кам’янці-Дніпровській, Василівці і Пологах на Запоріжжі – Генштаб

На Запоріжжі армія рф залишила спроби атакувати позиції ЗСУ і веде оборону. Тим часом, ЗСУ продовжує бити по скупченнях живої сили, техніки і складах ворога на захоплених ним територіях, передає Nikopolnews, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

У вечірньому зверненні Генштабу ЗСУ 20 грудня повідомляється, що противник на Запоріжжі продовжує зазнавати втрат. Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 18 грудня районів зосередження живої сили та техніки противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Зокрема, в районах населених пунктів Пологи, Василівка і Кам’янка-Дніпровська. Втрати противника складають понад 130 поранених окупантів, знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу. Інформація щодо загиблих загарбників уточнюється.

На Запоріжжі ворог б’є по цивільним

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії 35 населених пунктів. Зокрема це – Времівка Донецької області; Зелений Гай, Дорожнянка, Залізничне, Вербове, Білогір’я Запорізької області; Берислав, Токарівка, Антонівка, Берегове Херсонської області. Завдав авіаударів в районах Времівки, Малих Щербаків, Новоандріївки та Ольгівського

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×