Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
14091
14091

Офіційно про ситуацію в Енергодарі 27 лютого

Офіційно про ситуацію в Енергодарі 27 лютого

Нікопольці схвильовані можливим обстрілом міста з протилежного берега. Про таку ймовірність мешканців попереджали вчора. Який стан справ зараз? Офіційно про ситуацію в Енергодарі 27 лютого станом на 08:00 Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Запорізьку державну обласну адміністрацію.

Запорізька ОДА інформує, що колона техніки окупанта рухалася у бік Енергодара, але потім повернулася у напрямку Великої Білозерки (це село, розташоване приблизно за 30 км від Енергодара).

Згідно попередніх повідомлень, це сталося ще вчора. А сьогодні зранку росіяни продовжують мародерити крамниці та просити їжу у місцевих.

Вочевидь, армія окупанта не забезпечена достатньою кількістю продовольства, – резюмують у Запорізькій ОДА.

Більше інформації про ситуацію в регіоні обіцяють надати згодом.

А у Запоріжжі ранок 27 лютого неспокійний. Було нанесено декілька ударів з авіації окупанта в південних околицях міста. Постраждалих, на щастя, немає.

Нагадаємо, вчора ситуація поруч з Енергодаром була напруженою.  Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко у вечірньому відеозверненні МВС на YouTube-каналі говорив:

“Тривожна новина від Запорізької АЕС, з Енергодару. На цей момент російські війська підходять до Енергодару і починають розміщувати “Гради”, спрямовані на Енергодар та Запорізьку АЕС”, –

За його словами, відповідні відомства України вже звернулися до міжнародної спільноти через те, що є величезна загроза, що російські окупанти можуть почати розстрілювати Запорізьку АЕС.

“Збройні сили, Нацгвардія, теороборона робитимуть усе, щоб не допустити цього, знищити ворога, але ми маємо бути готові до всього”, – запевняв Вадим Денисенко.

Ми продовжуємо стежити за ситуацією.

В Енергодарі 24 лютого обмежили в’їзд та виїзд з міста

Що відбувається на Запорізькій АЕС 25 лютого

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×